Ugrás a fő tartalomra

Csoda egyenesen Norvegiából

Marina Miracle- Csoda Norvégiából



Sziasztok!

Igyekszem produktívabb lenni, mind instagram, mind YouTube, mind blog tekintetében, úgyhogy itt is vagyok nektek a héten a második blogposzttal.

Ebben a bejegyzésben 3 Marina Miracle terméket szeretnék nektek bemutatni. 
Korábban már Instagram poszt formájában meséltem róluk pár szót, de most szeretnék a tapasztalataimról bővebben is beszámolni.
Ha érdekel titeket, tartsatok velem!


Na de mi is az a Marina Miracle?! 

Magát a márkát és a termékeket Marina Elisabeth Engerviknek köszönhetjük, egyenesen Norvégiából.
Az alapító hölgynek az volt a célja, hogy megalkossa azt a termékcsaládot, ami nem tartalmaz semmiféle vegyszert, mert köztudott, hogy ezeknek semmiféle jótékony hatásuk nincs a bőrre.
Többet ártanak, mint használnak.
A Herbal Face Oil, volt a termék amellyel megszületett a csoda, melyet Marina Miracle-nek hívnak.
Szerencsére mára már világszerte elterjedt a márka, és sokaknak,(köztük nekem is) épült be az arcápolási rutinjába. 
Na de jöjjenek a tapasztalatok! 



Ez a termék nekem egy hatalmas kellemes csalódás volt.
Megmondom őszintén, hogy mikor megérkezett hozzám, nem ez volt az a termék amihez a legszívesebben nyúltam.
Aztán rájöttem, hogy hogy is kell használni.
3 féle képpen kipróbáltam, és a negyedik volt az ami meghozta úgymond a sikert.
Az első próbálkozás az volt, hogy egy  vattapamacsra kinyomtam a terméket, és csap alá dugtam...nem jött össze...aztán fordítva, hogy egy már nedves vattapamacsra nyomtam ki a terméket. Ez sem jött be.
A harmadik próbálkozás pedig az volt, hogy bedörzsöltem az arcomba a krémet, és utána lemostam vízzel. Ez a módszer jobb volt mint a többi, de ez sem volt az igazi.
Aztán félretettem... Pont Szegeden voltunk hosszúhétvégen, így nem nagyon volt más ötletem.
Aztán hazaértünk, és eszembe jutott, hogy kipróbálom azt, hogy egy kifogyott sminkfixálós tubussal spriccelek párat a vattapamacsra kinyomott termékre.
És igen! Meg lett a megoldás. Szemmel látható volt, hogy

 a termék tejjé
válik, és a spiccelés hatására, nem áztatta el a víz, de nem is volt túl 
krémes és ragadós.
Így tökéletesen le tudtam vele tisztítani az arcom. 
Én csak 4. használat után vettem észre, hogy az arcom puha és selymes, de ha az előző 3 fail-t nem számítjuk bele, akkor én is azok táborát erősítem, akiknek elsőre nagyon bevált a termék. 
A sminket tökéletesen eltávolítja és tényleg selymes és pihe-puha az arcom tőle. És ez szerintem minden pénzt megér.
Így lett hát az egyik kedvenc arctisztítóm az Oil Cleanser. 
Minden bőrtípusra használható, így bátran merem ajánlani mindenkinek!


A másik két termék, pedig 2 arcolaj.
Egy nappali és egy éjszakai. 

Arcolajok tekintetében mindig is szkeptikus voltam. Soha nem mertem kipróbálni őket az arcápoláshoz, az amúgy is zsíros-kombinált bőröm miatt, nehogy még fényesebb és olajosabb legyen a bőröm.
Szóval féltem is, mikor Renáta ezeket ajánlotta a bőrtípusomhoz. 
Ja igen, nagyon segítőkész a márka, nekem is azokat a termékeket küldték el, amelyek megfelelőek a bőröm tekintetében.
Minde félelmen elszállt, már az első próba után, és nagyon megszerettem.
Tény hogy, fénylik a bőröm tőle, szóval ez a “gyanyúm” nem volt alaptalan, de nem jobban mint amúgy. 
A Herbal Face Oil (az első termék amivel megszületett a márka)  kellemes levendula illattal táplálja és hidratálja a bőrt és gyors felszívódásának köszönhetően tökéletes sminkalap is.
Egészséges ragyogást kölcsönöz az arcnak.

Az éjszakai változat pedig egy hámlasztó, mélyhidratáló, tonizáló olaj, isteni grapefruit illattal.
Az Argan Night Serum névre hallgató termék, nagy segítségemre volt a szegedi kiránduláson, ugyanis az akkori jóidőt hihasználva a kinti medencében napoztunk édesanyámmal és életemben talán másodszor elég szépen leégtem.
2-3 használat után, már nyoma se volt az arcomon a pirosságnak, hámlásnak.
Gyönyörű szépen, NEM látható módon hámlasztotta le. Amit őszintén nem tudom hogy csinált, de nagyon nagy kincs az biztos. Nem mellesleg a használat utáni másnap reggel szinte rá sem ismertem a bőrömre.

A termékeket lehetőségetek van, utazó / teszteléshez alkalmas méretben, illetve teljes kiszerelésben is megvásárolni.
Ha segítségre van szükségletek, nyugodt szívvel forduljatok Renátához a @marinamiraclehungary hivatalos instagram oldalán. Nagyon aranyos, és segítőkész! Emberségből jeles!

Köszönöm ha elolvastátok, nemsokára találkozunk.
Szép napot! Sziasztok!








Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hogyan fogadtam el magamat?!

Az Én történetem  Mikor elindítottam a blogom a tervem az volt, hogy a fő téma a Plus size lesz.... Nos ehhez képest még egy ilyen bejegyzésem sincs. Túlságosan magával ragadott a Beauty világa. Úgyhogy most hiány pótlásként olvassátok az Én történetem. Mióta az eszemet tudom, nem voltam vékony lány. Amit így visszagondolva egyáltalán nem bánok, de régen nagyon zavart. Hozzáteszem, hogy általános suliba még vékonyabb voltam, mint most és akkor sokat bántottak ezzel. Most, hogy elfogadtam magam, sokkal de sokkal kevesebb, szinte nulla a negatív vélemények száma. Na de kezdjük ott, hogy hogy fogadtam el magam? 2018 nyarán édesanyám jelentkezett egy Dundi és Dögös nevezetű szépség versenyre. Elkísértem a castingra, ahol továbbjutott, engem pedig beválogattak a modellek közé.  Ez annyit takart, hogy különböző márkák ruháit és ékszereit kellett bemutatni a kifutón. Egyértelműen egy hatalmas élmény és önbizalom löket volt, és itt határoztam el, hogy nem fogom

Az influencer, blogger és Youtuber lét egyik árnyoldala

       Egy kívülálló ember, akinek nincs személyes és szakmai tapasztalata egy Youtuber, blogger vagy éppen influencer munkájával kapcsolatban, az csak annyit lát, hogy milyen jó élete van, ingyen kap ezt-azt és csak posztol az Instagramra. El kell keserítsem az olvasókat, hogy ez nem ennyiből áll..de ennek a mélyebb részleteibe nem mennék bele, vagy legalábbis nem ebben a bejegyzésben.  Nyilvánvalóan sokkal egyszerűbb dolgunk van, mint egy kőművesnek, asztalosnak, raktári dolgozónak vagy éppen annak aki a szalagsor mellett ül a gyárban.  Illetve azt érdemes tudni, hogy szinte mindenkinek van erre lehetősége csak élni kell vele. De hagyjuk is most ezt az okosítást, nem ezért írom ezt a cikket. Csak az utóbbi időben rengeteg ilyennel találkoztam, de nem tettem szóvá, viszont most megérett bennem egy konkrét vélemény, és gondoltam szentelek ennek egy külön bejegyzést. Egy kifejezett dologról szeretnék most beszélni, ami a kb. a századik alkalom után elég idegesítő tud lenni. Am